Maru 123, też tak miałem rano tylko bez zacieków na masce :szeroki_usmiech , ale to pewnie dlatego, że w Olsztynie mgła gęstsza :wink:
Jak czyścić i dbać o estetyke naszych Skodinek
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Decosebba75, Pady do maszyny czy ręczne??
Maru oczywiscie do korekty lakieru najpierw idzie Flex 3403 VRG dalej jest Cyclo wyzej wspomniane
Komentarz
-
-
Wczoraj potraktowałem swoją skodę jak ciężarówkę i przewoziłem w niej płyty onduliny 95cm/2m. Niestety pobrudziłem podsufitkę. Niby nic wielkiego, ale chętnie bym to usunął. Na brzegach onduliny była taka smolista subdtancja i właśnie tym maznąłem materiał podsufitki.
Możecie polecić jakis środek, który pomógłby mi pozbyć się tych zabrudzeń.Skoda Octavia Scout 2.0TDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oculusWczoraj potraktowałem swoją skodę jak ciężarówkę i przewoziłem w niej płyty onduliny 95cm/2m. Niestety pobrudziłem podsufitkę. Niby nic wielkiego, ale chętnie bym to usunął. Na brzegach onduliny była taka smolista subdtancja i właśnie tym maznąłem materiał podsufitki.
Możecie polecić jakis środek, który pomógłby mi pozbyć się tych zabrudzeń.
Komentarz
-
-
Ja polecam to: http://www.meguiars.pl/shop/index.php?cPath=26_40 sprawdzone na tapicerce Punto mojej zony, na dywanikach oraz na dywanie w mieszkaniu Działa idealnie plam nie pozostawia, syf usuwaCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Maru 123, MANDZIOLE JEDEN :szeroki_usmiech :!: :!: :!: 2 szt. PADOW tych czarnych Andrzej ma dla Ciebie :!: :!: :!: tylko na spocie to troche ciezko cie zlapac :!: :!: :!: :twisted: :twisted: a co do SMSka sorki dzisiaj zobaczylem bo mlody mi sie telefonem bawil i cos klikna ze znikna ops: mam taka sama jak Seba czyli Flex 3403 VRGPozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigJa polecam to: http://www.meguiars.pl/shop/index.php?cPath=26_40 sprawdzone na tapicerce Punto mojej zony, na dywanikach oraz na dywanie w mieszkaniu Działa idealnie plam nie pozostawia, syf usuwaSkoda Octavia Scout 2.0TDI
Komentarz
-
-
Jarek_wawa, ciesze sie ze wszystko przebieglo jak powinno, jak sprwdzisz Nielsenika to podeslij swoja opinie w tym temacie Kosmetyki Nielsen & Scholl
Jarek po niedzieli bede dzwonil zeby dac te probeczki do kanapy :PPozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
Komentarz